Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
1Step DVD Copy
1Step DVD Copy

Pris: 190 DKK

Bedømmelse:

1Step DVD Copy

Forfatter:

Download  Køb


Rip dine DVD film til videofiler på harddisken eller tage backup af DVD film til en tom DVD-skive med 1Step DVD Copy. Undertekster, lydspor og billedkvaliteten bevares 100%.

1Step DVD Copy ripper og kopierer dine DVD film til computeren, iPod, iPhone, DivX eller andre DVD formater yderst enkelt og på en brugervenlig måde. Ønsker du at nyde dine DVD film på andre elektroniske enheder eller blot have en afspilnings-klar kopi på din harddisk, så er programmet 1Step DVD Copy ideelt til opgaven.

1Step DVD Copy har fire separate moduler i sin brugerflade og hvert modul har sin egen funktion:


Save DVD to video files

Denne funktion sørger for at rippe en DVD-film i computerens DVD-drev til et brugervalgt videoformat. Du kan f. eks rippe film til AVI, DivX, MP4 som er videoformater, der er kompatible med elektroniske enheder som iPhone, iPod, MP4-afspillere osv.


Clone DVD Disk

Laver en 100% identisk klon af din DVD film og kopierer den til en tom DVD-skive i dit DVD-drev på samme tid. Du skal selvfølgelig bruge DVD-5 skiver til DVD-5 film og DVD-9 skiver til DVD-5 film.


Copy DVD to folder

Hjælper dig med at kopiere din DVD film til en selvvalgt mappe på din computer. Når du kopierer med denne funktion så bevares den originale struktur fra DVD filmen og du kan kopiere den tilbage til en tom DVD-skive.


Burn DVD from folder

Har du kopieret en DVD film til din harddisk eller downloadet en DVD film fra internettet til din computer, så kan du med denne funktion brænde filmen til en tom DVD-skive.


Download  Køb


1Step DVD Copy