Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Download musikken fra en internet radio
Forfatter:

Hvis du tit streamer og lytter til musik fra internet radiokanaler, så har du sikkert ønsker dig at downloade musikken til din computer - med programmet RadioGet, Audials Music Rocket,  har du mulighed for at downloade alt den musik du streamer og lytter til via en online internet radiokanal for efterfølgende at gemme musikken i MP3 lydfiler.

RadioGet er udviklet med det formål at rippe musikken fra online radio og downloade det i MP3 lydfiler, enkeltvis.

Der findes tusindvis af gratis online radiokanaler på internettet og du kan anvende RadioGet til at downloade musik fra dem alle sammen.

I denne guide vil vi vise hvordan du kan anvende RadioGet til at downloade musik fra dine favorit internet radiokanaler og gemme sangen, enkeltvis, i MP3.


Download RadioGet


  • Installér RadioGet i Microsoft Windows. Åbn RadioGet og start med at klikke dig ind i "Settings".

 

  • Herfra skal du angive hvilken mappe den downloadede musik skal gemmes i - angiv det via "Music Folder:".

 

  • Hvis du afkrydser boksen "Record tracks automatically when playing radio" vil RadioGet automatisk rippe og downloade musik, så snart du tuner ind på en internet radio. Klik OK.

 

  • Tilbage i hovedvinduet i RadioGet kan du søge på alle de internet radiokanaler, der afspiller den musik du ønsker at lytte til. Via drop-down funktionen i højre side kan du vælge en genre og klikke på Search for at vise mulige internet radiokanaler i den genre.

 

  • Højre-klikker du på en specifik internet radiokanal har du mulighed for at tilføje den til din favorit liste med "Add To Favorites" eller starte med at optage fra den med det samme via "Record".

 

  • Det smarte ved RadioGet er, at programmet kan rippe og downloade musik fra flere internet radiokanaler på samme tid. Du starter downloade af den afspillede musik ved at klikke på den røde cirkel ved siden af kanalens titel.

 

  • Ønsker du at udvide din musiksamling med massevis af musik på kort tid, så kan du klikke på knappen "Auto Record" og du kan nu instruere RadioGet i at downloade musik fra en specifik genre fra et start antal internet radiokanaler på sammen tid.Download RadioGet