Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Fjern Digital Rights Management (DRM) fra filer
Forfatter:

Digital Rights Management, også forkortet til DRM, er en type af kopisikring som ofte bliver anvendt på filer med indhold som musik, film og e-bøger. At filer bliver kopisikret med Digital Rights Management er ensbetydende med, at brugeren har begrænset adgang og brugsret over filerne - også selvom man lovligt har købt og downloadet disse filer. I denne guide vil vi vise hvordan du med Soundtaxi kan fjerne Digital Rights Management (DRM) kopisikringen fra dine filer.

Hvis du downloader musik filer fra TDC Play, så er disse filer begrænset med Digital Rights Management. Det samme gør sig bla. også gældende for musik købt via iTunes Store og Amazon. Den computer, eller bærbare enhed, som du køber og downloader disse filer til er dermed den eneste platform hvorfra du kan afspille disse filer - lyder det rimeligt? Nej vel. Vi anbefaler, at du installerer Soundtaxi og via programmet fjerner Digital Rights Management og kopisikringen fra dine filer, så du frit kan afspille og kopiere dem.


Download Soundtaxi


Vær opmærksom på, at Soundtaxi kun fjerner Digital Rights Management fra filer som er downloadet eller købt lovligt - med andre ord, at disse filer har en gyldig licens.

Følg denne guide for at bruge Soundtaxi til at fjerne DRM fra dine filer:


  • Installér Soundtaxi i Windows. Åbn programmet start med at gå ind i indstillinger. Klik på "Settings" og under "Encoder for audio files" skal du vælge hvilket format dine filer skal have efter DRM er fjernet fra dem - er der tale om videofiler, så vælg under "Encoder for video files".

 

  • Vi anbefaler, at du vælger output til at være henholdsvise MP3 til lydfiler og AVI (DivX) til videofiler.

 

  • Klik OK og vend tilbage til hovedvinduet.

 

  • Tilføje nu alle de filer du har som er beskyttet med Digital Rights Management via knappen "Select Files".

 

  • Så snart du ahr gjort det vil Soundtaxi automatisk begynde at fjerne Digital Rights Management (DRM) fra filerne og konvertere dem til de formater som du har valgt til output.Download Soundtaxi