Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Fjern Digital Rights Management fra Netlydbog.dk
Forfatter:

Når du downloader en lydbog fra den danske tjeneste Netlydbog.dk, så kan du kun afspille lydbogen på den pågældende computer. Årsagen er, at alle lydbøger du downloader i WMA formatet er kopisikret med Digital Rights Management (også kaldet DRM) og låst til en specifik computer - der er ligeledes en tidsbegrænsning på lydbøgerne. Hvis du ønsker at kopiere en lydbog til en anden computer eller enhed, så skal du hente en ny licens og det kan være ret besværligt.

Med Soundtaxi kan du hurtigt fjerne Digital Rights Management fra de lydbøger du downloader fra Netlydbog.dk og samtidigt konvertere dem til MP3 lydfiler. Disse konverterede lydfiler er DRM-fri og kan derfor frit kopieres alt efter dine behov og ønsker.

 

Download Soundtaxi

 

 

Sådan fjerne du DRM fra Netlydbog.dk:

 

  • Download og installér én af de fire versioner af Soundtaxi. Start programmet op og gå ind under "Settings".

 

  • Vælg MP3 som output lydformat under "Encoder for audio files".

 

  • Klik OK og vend tilbage til hovedvinduet.

 

  • Klik på "Select Files" og tilføj alle dine downloadede lydbøger til Soundtaxi.

 

  • Soundtaxi vil automatisk påbegynde konverteringen af lydbøger fra WMA formatet til MP3 formatet. De bliver gemt på din harddisk.

 

Download Soundtaxi

 

Hvad er WMA?

WMA er et lydformat udviklet af Microsoft. WMA er en forkortelse for "Windows Media Audio" og ligner på mange måder MP3, hvor den største forskel er, at MP3 lydformatet har en smule dårligere kvalitet end WMA - derimod er MP3 langt mere udbredt og populært, derfor vælger de fleste at have deres musik og lyd i MP3 formatet.

Derudover er WMA formatet udviklet til at understøtte en kopisikring og en tidsbegrænsning i de filer som er i formatet. Den kopisikring man ofte anvender, er DRM, Digital Rights Management. Netlydbog.dk anvender Digital Rights Management til at kopisikre alle sine lydbøger.