Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Fjern DRM fra Bibzoom.dk filer
Forfatter:

Bibzoom er en dansk online musiktjeneste, der udlåner gratis musik til borgere i Danmark. Det er de danske biblioteker som har udviklet Bibzoom og formålet er at gøre digital musik tilgængelig for almindelige brugere.

Bibzoom har cirka 3,5 millioner musiknumre klar til lån og download. Det kræver blot du registrerer dig som bruger via dit normale lånerkort. Når du bruger Bibzoom til at downloade musik, så kan du låne musikken gratis i syv dage - herefter sørger den indbyggede DRM licens for at musikken forsvinder fra din computer. Du kan også streame musikken fra Bibzoom.

For at undgå at den musik du har downloadet til din computer fra Bibzoom forsvinder, kan du bruge Soundtaxi til at fjerne DRM licensen helt. Soundtaxi bryder ikke DRM licensen og er derfor ikke ulovligt at bruge. Soundtaxi optager og genindspiller blot en identisk kopi af hvert musiknummer.

 

Sådan fjerner du DRM fra Bibzoom

 

  • Hent den musik fra Bibzoom du ønsker dig og gem det på din computers harddisk.

 

 

  • Inden du starter Soundtaxi første gang skal du afspille et par dine Bibzoom musiknumre i Windows Media Player først. På den måde bliver DRM licensen på din computer opdateret og Soundtaxi kan fjerne den. 

 

  • Start Soundtaxi og klik på menupunktet "Select Files". Find mappen med din Bibzoom musik og vælg den eller de filer som er gemt i den. 

 

  • Klik eventuelt på "Settings" og angiv hvilket lydformat du ønsker Soundtaxi skal gemme de nye, DRM-fri, Bibzoom musikfiler i - vælg f. eks MP3. 

 

  • Klik på "Convert" menupunktet og Soundtaxi fjerner alt DRM fra din Bibzoom musik.

 

De fire versioner af Soundtaxi