Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Fjern DRM fra TDC Play musik
Forfatter:

TDC Play er den største danske musiktjeneste, der tilbyder sin brugere gratis download af musik. TDC Play er etableret og ejet af det danske teleselskab TDC (tidligere TeleDanmark) og det kræver kun at man har et abonnement hos TDC Bredbånd for at få adgang til den gratis musik.

Musikken som er tilgængelig via TDC Play er administreret via en DRM licens - DRM er en forkortelse for Digital Rights Management og anvendes til at begrænse slutbrugerens brug af den licensbelagte musik. I forhold til musik fra TDC Play betyder det, at slutbrugeren ikke har 100% brugsret over musikken og rent faktisk kun kan afspille den på en computer eller mobiltelefon, der har et TDC Play login.

Med Soundtaxi kan du på lovlig vis fjerne den DRM beskyttelse som TDC Play er begrænset deres musik med. Soundtaxi bryder aldrig nogensinde DRM licensen, men optager en 100% identisk kopi af musikken eller sangen og gemmer lydsporet i en ny og unik MP3 lydfil (eller andet lydformat efter brugerens ønske). På den måde kan du som bruger downloade gratis musik fra TDC Play og frit kopiere og afspille musikken på andre elektroniske enheder som f. eks din MP3-afspiller, iPhone, iPod, iPad, mobiltelefon, laptop osv.

 

Læs mere om Rytmen.dk

 

Sådan fjerner du DRM

 

 

  • Installér efterfølgende softwaren i Windows. I løbet af installation vil vi bede dig installere et "enhedsprogram" kaldet "SndTAudio Enheder til lyd, video og spil". Det kan du roligt acceptere, da programmet skal bruges af Soundtaxi i Windows. 

 

  • Når du starter Soundtaxi første gang vil softwaren bede dig vælge de lydfiler (f. eks TDC Play lydfiler) som du ønsker at fjerne DRM fra. Du kan også klikke på menupunktet "Select Files" og selv vælge den musik du ønsker konverteret.

 

  • Efter du har angivet de filer eller mapper, der indeholder din TDC Play musik vil Soundtaxi påbegynde den konvertering som fjerner DRM og konvertere musikken til det valgte lydformat. 

 

  • Som udgangspunkt er output lydformatet angivet til at være MP3, men ønsker du et andet lydformat skal du blot klikke på menupunktet "Settings" og i boksen "Encoder for audio files" kan du vælge et andet lydformat.

 

 

De forskellige versioner af Soundtaxi