Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Frigør iTunes musik for DRM
Forfatter:

I denne danske brugerguide vil vi vise hvordan du kan anvende Soundtaxi til at frigøre den musik for DRM du har indkøbt og downloadet via iTunes Store. Mange brugere klager over den DRM beskyttelse, der anvendes i iTunes Store og som begrænser den frie brug af musikken efterfølgende.

Soundtaxi er i stand til at frigøre musik og videoer for DRM så længe du har købt dem lovligt via iTunes Store og musikken og filmene kan afspilles via Windows Media Player, QuickTime Player eller Real Player på din computer (det afhænger her af hvilket filformat musikken eller videoen er gemt i).

Rent teknisk, så sørger Soundtaxi for at fjerne DRM beskyttelsen ved at konvertere iTunes musikken til MP3, WAV, WMA eller AAC lydformaterne. I forbindelse med konverteringen skaber Soundtaxi en helt ny og unik optagelsen af hver musikfil, så den originale iTunes fil bevares og DRM licensen aldrig brydes.

 

Frigør iTunes for DRM

 

 

  • Klik på "Settings" i menuen og under "Encoder for audio files" kan du vælge MP3, WAV, WMA eller AAC som output.

 

  • Vælg den musik eller videoer du ønsker at konvertere med Soundtaxi ved at klikke på "Select Files" i menulinjen.

 

  • Klik på "Convert" for at påbegynde konverteringen.

 

iTunes er en digital medieafspiller til Windows og Macintosh, der blev introduceret af Apple Inc. den 9. januar 2001 ved Macwood Expo i San Francisco. Applikationen iTunes anvendes til at afspille og organisere digitale musikfiler og videofiler. Via iTunes er det også muligt at håndtere indholdet på Apples populære enheder iPod og iPhone.

 

Udover at afspille og håndtere multimedia indhold, så kan iTunes også anvendes til at oprette forbindelse til iTunes Store via internettet. iTunes Store er Apples online butik, hvor brugere kan købe og downloade musik, musikvideoer, TV-show, iPod spil, lydbøger, podcasts, spillefilm og låne de nyeste film (denne service er endnu ikke kommet til Danmark og er forbeholdt brugere i USA, UK og Canada). Siden den 11. juli 2008 har det også været muligt at downloade apps til iPhone, iPad og iPod Touch.

 

Vælg en version af Soundtaxi