Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Om Soundtaxi

Om Soundtaxi

Siden Soundtaxi.dk er den officielle danske side for softwareproduktet Soundtaxi og relaterede softwareprodukter i Ramka serien af software. Vi lancerede Soundtaxi.dk i starten af 2010, hvor målet var en fuldstændig dansk side om Soundtaxi, hvor brugere kunne downloade, købe og få dansk support til programmerne.

Siden lanceringen af Soundtaxi.dk har vi haft mange tusind brugere, der har benyttet Soundtaxi til at konvertere deres lyd- og videofiler, samt fjerne DRM og andre former for kopibeskyttelse fra beskyttede filer. Vi har altid bestræbt os på at yde en god service og svarer derfor altid på alle henvendelser indenfor 48 timer.

Soundtaxi.dk bliver drevet af den dansk virksomhed Rush Media, der står for oversættelsen fra dansk til engelsk og den daglige support af brugere på dansk. Den elektroniske infrastruktur på Soundtaxi.dk bliver supporteret af RegNow Digital Solutions, som er en amerikansk platform til sikker håndtering af elektroniske download og transaktioner via en sikker forbindelse.