Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Opgrader de teknologiske faciliteter i din bolig
Forfatter:

Lige siden man opdagede elektromagnetismen tilbage 1820’erne har teknologien vundet indpas i menneskets liv. Store opfindelser har med jævne mellemrum forandret vores tilværelse i sådan grad, at man snakker om et ’før og efter’.

Sidste gang det skete var med opfindelsen af computeren og derefter internettet. Disse har til fulde ændret verden, som vi kender den. Computeren har åbnet dørene til et virvar af andre opfindelser, der lig med computeren er blevet et essentielt element i mange menneskers liv. Det er dog gået så stærkt de seneste par år, at mange har svært ved at følge med, og føler sig lidt tabt af den teknologiske udvikling. Det er virkelig uheldigt, da teknologien hvis man forstår sig på den, i høj grad har det med at simplificere ens tilværelse. Læs videre i det der følger og få indsigt i, hvilke teknologiske apparater og processer du kan installere i din bolig for et simplere liv.

 

Med udgangspunkt i boligen

Inden du begynder at vurdere dine teknologiske faciliteter, er det vigtigt, at du vurderer boligen først. Hvad kan lade sig gøre? Hvad skal jeg fokusere på? Hvad mangler der? Det er spørgsmål, du skal stille dig selv.

Hvis du leder efter et nyt sted at slå dine folder, kan du eksempelvis med fordel søge på ’boligadvokat Odense’ på Google for at finde en erfaren-boligadvokat til at rådgive dig med boligkøbsprocessen. Hertil kan du nævne for boligadvokaten, at det er vigtigt for dig, at din kommende bolig skal have et rum, der egner sig som et såkaldt gamer lokale.

 

Computeren som det centrale element

Som beskrevet ovenstående var computeren den sidste, store banebrydende opfindelse. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at computeren skal være det centrale element i den bolig. Det er derfor vigtigt, at du investerer i en computer med en stærk nok processer til at håndtere alle dine forskellige tekniske aktiviteter. Dette indebærer alt fra at bestille Samsøe Samøe tøj på internettet til at køre store computerspil.

I forlængelsen af computeren er dit valg af internettet selvfølgelig også vigtigt. Rigtig mange udbydere af internet markedsfører sig på, at de har en specifik hastighed, hvor den i praksis er meget lavere. Derfor er det vigtigt at have en buffer i forhold til, hvad du skal bruge. Hvis du streamer meget film, og I er flere i husstanden, er det vigtigt at have en høj hastighed. Alternativt kan du, hvis det er muligt, der hvor I bor, få oprettet fibernet. Fibernet har altid den lancerede hastighed og bør nok for næsten alle.

 

Smartbuilding

Hvis du virkelig vil gå skridtet videre, kan du få installeret en såkaldt smart-house løsning. Kort fortalt består denne løsning af et system, der simpelthen styrer alle funktioner i din bolig. Det gælder alt fra lys, varme, solafskærmning, lyd, alarm.

Dette er den ultimative løsning, der virkelig vil simplificere din tilværelse. Det er selvfølgelig forholdsvis dyrt at installere i boligen, men systemet vil også være med til at spare dig en masse penge fremover. Systemet er nemlig så intelligent, at det kan vurdere, hvor varmt der skal være i boligen, og selvfølgelig om du er hjemme, og om der derfor skal være lys i lejligheden. Med andre ord tilpasser systemet dit hjem i henhold til dine behov og ønsker samtidig med det er miljøvenligt og økonomisk.