Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
RadioGet
RadioGet

Pris: 165 DKK

Bedømmelse:

RadioGet

Forfatter:

Download  Køb


Lyt til over 25.000 online radiokanaler og rip dem afspillede musik til MP3 lydfiler med RadioGet. Så ønsker du at udvide din musiksamling med alt indenfor rock, pop, techno, dance, R'n'B, klassisk, Soundtrack osv., så er RadioGet en oplagt kandidat til opgaven

RadioGet hjælper dig med at oprette forbindelse til online radiokanaler og sørger for at rippe alt den musik, der bliver afspillet til MP3 lydfiler som du frit kan kopiere og bruge. Med over 25.000 online radiokanaler tilgængelige, så kan du være sikker på at finde lige præcis den musikgenre du ønsker at udvide din musiksamling med.

Det er nemt at anvende RadioGet til at finde musik med og du kan endda vælge den musikgenre som RadioGet skal finde til dig - så skal du bare tune ind på radiokanalen og RadioGet automatisk optage alt afspillet musik til MP3. Du kan også optage og rippe musik fra flere radiokanaler på samme tid.

 

Det bedste ved RadioGet er, at du kan spare rigtigt mange penge på at udvide din musiksamling og endda få de nyeste musikhits helt gratis. Din eneste udgift er købet af RadioGet og licensen er livslang, så du skal aldrig forny RadioGet eller lign.

 

Fordele ved RadioGet:

 

  • Giver dig gratis musik fra flere end 25.000 online radiokanaler.
  • Downloader Podcast og optager streamet musik direkte til MP3 lydfiler.
  • Er yderst brugervenlig og nemt at anvende.

Download  Køb


RadioGet