Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
RipTiger Ultimate
RipTiger Ultimate

Bedømmelse:

RipTiger Ultimate

Forfatter:

Download 


RipTiger Ultimate er den nemmeste og hurtigste måde at downloade online videoer, online film, online TV-udsendelser og simpelthen alle typer af online videoer fra et website og til din computer. Hvad enten det drejer sig om en online film via f.eks Viaplay, Hulu, YouTube eller Hulu så kan RipTiger Ultimate klare det for dig.

Du skal blot installere RipTiger Ultimate og afspille video, filmen eller TV-udsendelsen i din browser som du plejer og RipTiger Ultimate vil sørge for at downloade det hele som filer til din computer. Du behøver ikke at klikke yderligere rundt for at starte downloaden eller foretage avancerede indstillinger - RipTiger Ultimate downloader automatisk det afspillede indhold lydløst i baggrunden.

Med RipTiger Ultimate kan du efter du har downloadet en film eller video konvertere den til et andet videoformat. En del online videoer, f. eks fra YouTube, er lagret i FLV (Flash) videoformatet og det kan være praktisk at få dem konverteret til AVI eller WMV - det klarer RipTiger Ultimate uden problemer.

Når du downloader en online film eller video med RipTiger Ultimate, så bliver den originale lyd- og billedkvalitet bevaret 100%. Der er opstår hverken kvalitetstab i lyden eller billedet.

En anden smart funktion ved RipTiger Ultimate er, at programmet anvender en "Ad filtering" teknologi som undgår de fleste former for indlejrede reklamer i de film og videoer du downloader. Downloader du f. eks en spisode af The Simpsons fra Hulu.com, så vil du opleve at der i løbet af episoden normalt er 2-3 reklameblokke - men dem undgår RipTiger Ultimate, så du er fri for dem i din downloadede episode eller film.


RipTiger Ultimate understøtter følgende streaming og filformater:

  • Flash Video (HTTP og RTMP),
  • Windows Media (HTTP, MMS og RTSP)
  • Real Audio og Real Video (HTTP og RTSP)
  • MPEG
  • QuickTime
  • Streaming MP3 (Shoutcast)

Download 


RipTiger Ultimate