Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Soundtaxi Professional
Soundtaxi Professional

Bedømmelse:

Soundtaxi Professional

Forfatter:

Download  Køb


SoundTaxi Professional gør det muligt for dig gratis at kopiere, afspille og nyde din musik nårsomhelst og hvorsomhelst - uden nogen form for DRM restriktioner, eller kopibeskyttelse. Hvad enten du har downloadet musikken fra Napster, TDC Play, iTunes Store, Yahoo Music eller en af de andre musikportaler på internettet.

SoundTaxi Professional sætter dig i stand til at fjerne DRM beskyttelse og konvertere musik (beskyttet og ubeskyttet) og til ubeskyttede MP3, WMA, og MPEG4 lydfiler, samt til CD, iPod, iPhone, mobiltelefon, Zune, Pocket PC og andre elektroniske multimedia afspillere.

SoundTaxi Professional bryder ikke DRM-beskyttelsen på nogen måde og softwaren er derfor 100% lovlig at benytte. Rent teknisk, så gemmer SoundTaxi Professional en 100% identisk kopi af den DRM-beskyttede musik- eller film fil - blot i et nyt format og som en individuel fil. På den måde er DRM-beskyttelsen intakt og licensen er aldrig blevet brudt.

SoundTaxi Professional understøtter næsten alle musikfiler med, og uden, DRM-beskyttelsen så som WMA, M4P, AAC, MP4, MP3, etc. og skaber ubeskyttede WAV, MP3, MPEG4, AAC filer uden DRM.

Med SoundTaxi Professional kan du konvertere op til 16 lydfiler på samme tid og med en konverteringshastighed på 50x afspilningshastigheden får du hurtigt konverteret din musiksamling og fjernet de former for kopi- eller DRM-beskyttelse som begrænser dig i at afspille musikken på andre enheder.

Som indbygget modul, i forhold til SoundTaxi Platinum, har SoundTaxi Professional en Audio CD Ripper og en Audio CD Burner. Med disse to moduler er du i stand til at rippe en hvilken som helst musik CD til f. eks MP3 lydfiler eller du kan brænde lydfiler, som du har liggende på din harddisk, til en musik CD. SoundTaxi Professional hjælper også med at kopiere konverterede lydfiler til din iPod og iPhone.

SoundTaxi Professional giver dig også mulighed for, gratis, at opgradere din version af SoundTaxi Professional til alle fremtidige versioner.

 

Understøttede filformater:

WHA, M4P, AAC, MPEG4, WMV, M4V, AVI, MP3, WAV, OGG, RAX, RA, AA, MP4, SND, AIF, lydbøger og alle lydformater, der er understøttet af iPod, iPhone, Zune, mobiltelefoner, Windows Media Player, Quicktime, Real Player osv.

 

Fordele:

 • Konverterer enhver lydfil, som kan afspilles med Media Player, Quicktime, eller Real Player.
 • Inkluderer en let anvendelig Audio CD Ripper.
 • Lagrer konverterede filer, som ordinært ubeskyttede MP3, AAC, WAV, MPEG4 filer.
 • Kopierer og afspiller konverterede filer gratis til iPod, iPhone, PC, CD afspiller, MP3 afspiller osv.
 • Fjerner DRM beskyttelse fra alle lydfiler.
 • Fjerner kopieringsrestriktioner og konverterer beskyttede filer.
 • Konverterer alle typer af lydfiler (beskyttede, eller ej) til det format, du ønsker.
 • Bevarer ID3 tags vedrørende kunstner, album, titler osv.
 • Mulighed for at vælge komprimeringsniveau og output format.
 • Super hurtig konverteringshastighed, op til 50x hastigheden ved afspilning.
 • Konverterer op til 16 filer samtidigt.
 • Meget nem at bruge og installere.

Download  Køb


Soundtaxi Professional