Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
Soundtaxi til Mac
Forfatter:

Med denne guide vil vi vise hvordan du kan afvikle Soundtaxi på din Mac (Macintosh) computer. Eftersom vi ikke har udviklet en specifik Mac version af Soundtaxi, så kræver opgaven en smule arbejde. Resultatet er tilgengæld, at du kan nyde Soundtaxi på din Mac computer.

Download Soundtaxi

Der to måder at afvikle Soundtaxi på en Mac:

1. Ved at bruge den indbyggede Boot Camp funktion
2. Ved at bruge en virtuel PC / software emulator

1. Boot Camp

De nyere versioner af Mac OS indeholder en Boot Camp funktion, der tillader brugeren at dual-boote en komplet version af enten Windows OS eller Mac OS på en Macintosh computer.

Følg de officielle danske instruktioner fra Apple, der viser hvordan du opsætter Boot Camp på din Mac:

Så snart du har konfigureret Boot Camp kan du afvikle Soundtaxi via Windows, ligesom på en Windows-baseret computer, direkte på din Mac. Installér Soundtaxi og iTunes i Windows og du er klar til at bruge Soundtaxi.

Bemærk: Fordelene ved at opsætte Boot Camp på din Mac er, at du kan anvende installere og afvikle andet Windows-baseret software på din Mac computer. Boot Camp er officielt anbefalet af Apple og du kan derfor få officle support fra virksomheden.

2. Virtuel PC / Software emulator

Der er udgivet et væld af tredjeparts software, der hjælper med at afvikle Windows-baseret software på en Mac computer via en "emulations" metode.

Vi Vil anbefale følgende software applikationer til at afvikle Soundtaxi på en mac:

Parallels Desktop er umiddelbart den nemmeste løsning, der også tilbyder mest fleksibilitet og brugervenlighed.