Fjern DRM beskyttelsen fra musik og film og konverter til…
TuneGet
TuneGet

Pris: 130 DKK

Bedømmelse:

TuneGet

Forfatter:

Download  Køb


Download alt den musik du ønsker dig helt gratis med TuneGet. TuneGet giver dig adgang til uendeligt meget musik og lader dig søge, download og nyde alle genre indenfor musik og sange - sangene bliver gemt i MP3.

TuneGet er skabt til brugere, der ønsker at udvide deres musiksamling betydeligt og uden at skulle betale for alverdens musiktjenester og dyre månedlige abonnementer. Som bruger vil du også glædes over brugervenligheden og hastigheden i TuneGet.

Så snart du har installeret TuneGet og startet programmet kan du begynde at lede efter din favorit musik eller de musiknumre du har ønsket dig i lang tid - det tager faktisk kun to klik, så er du i gang med at downloade musikken.

I TuneGets hovedvindue skal du blotte klikke på søgeboksen i toppen af programmet og indtaste den musik eller kunstner du ønsker - du bliver nu præsenteret for en masse søgeresultater. Find det musiknummer på liste du vil have og klik på "Download" knappen og efter få sekunder har du musikken i MP3 lydformatet på din computer - klar til brug.


Download  Køb


TuneGet